Team Gymgrossisten 2016

Vi träffades i Stockholm nu i fredags för en heldag tillsammans. Vi började dagen med lite information om företaget och vad som kommer ske under året sedan fick vi en lektion av proffs inom sociala medier. Fick en del tips som kan vara bra att implementera för att ge så mycket värde som möjligt till följare. Något som jag själv tänkt på mycket tidigare är att skapa ett instagramflöde som är enhetligt och ser snyggt ut när en ny person kommer in på ens konto. Ett tips för att uppnå det är att använda samma filter på alla bilder.

På kontoret fick vi även lunch som vi hade förbeställt från mealprep.se. Torsk, broccoli och sötpotatis för min del. Gissar att den portionen var ca 200g torsk och 350g sötpotatis.

Jag testade även en Best Protein Water med smak Orange Mango Punch som var supergod. Har tidigare testat även Apple Raspberry Breeze och Wildberry Crush som också är goda men Orange Mango är favoriten! En flaska innehåller 20g protein i form av vassle som är ett fullvärdigt protein, 0g kolhydrater och 0g fett. Obs det här smakar inte som en vassleshake utan mer som en Festis eller Mer. Supergott! ?

Ni kan köpa alla smakerna här till ett bra pris. Eller kanske en 12-pack av valfri smak.

Efter kontoret bar det av till Delta Gym för ett träningspass tillsammans. Niro hade redan avverkat sin träning för dagen så han körde sitt andra cardiopass på Stairmastern. Jag drog igång med ett ryggpass. När tjejerna trillade in på gymmet efter några minuter så skulle Julia också träna rygg så hon hängde på mitt pass vilket var kul! Checka Youtubeklippet nedan ?.

Ryggpasset bestod av:

4 set latsdrag brett grepp
4 set latsdrag smalt grepp
4 set latsdrag mellangrepp

4 set sittande rodd smalt grepp
5 set upprätt roddmaskin
5 set stående rodd i smith

4 set lat pushdowns

Efter träningen hade vi ett bord på Austin Foodworks. Jag med flera andra hade beställt 3 meat selection med sötpotatismos vilken var supergod. Tallriken var barskrapad ;).

På kvällen blev det hemresa för mig. Den började bar med en Uber istället för Taxi (första gången för mig). Sjukt vad smidigt det var. Kommer använda igen när jag är i Stockholm. Om ni vill ha 100kr att resa för så kan ni använda min kod när ni reggar er på Uber-appen.

Uber rabattkod: PVYU5XEPUE

Sedan skulle resan fortsätta med SJ vilket var mindre lyckat (som vanligt). Försening på nästan 2 timmar..

Gymgrossisten ring 1996

På Gymgrossistenkontoret med en GG-ring

Gymgrossisten kontor logo

Team Gymgrossisten på Delta Gym 2016

Gymgrossisten består nu av Team Gymgrossisten Elite, Team Gymgrossisten Rising Stars och Team Gymgrossisten Crossfit + Alexander Gustafsson (MMA) och Hafthor Bjornsson.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.