THE SHRED DIET!

Shred Diet Ice Cream Banner

Vill du komma i form under sommaren men ändå kunna äta glass varje dag? Låter det för bra för att vara sant? Skicka word-dokumentet med dina uppgifter till mig så löser jag ett schema anpassat till din kropp tillsammans med instruktioner för hur du kan vara flexibel i din diet under sommaren, så du kan äta dina jordgubbar med mjölk och din glass samtidigt som du kommer i god sommarform! Vill du hålla en strikt nyttig kost så medföljer kostförslag på det också.

SHRED DIET Word Dokument – Fyll i och maila mig!

Mail: Pontus[at]cdkey.se

Om man inte ska genomföra en tävling inom bodybuilding/fitness tycker jag det är helt onödigt att begränsa sig till enbart ”clean food”. Att kunna vara flexibel är i mina ögon en nyckel till att lyckas på lång sikt. Har du en craving kan du  i enkelt räkna in det i din kost enligt instruktioner som följer med i ”The Shred Diet”.

Totalt medföljer 3 olika kostförslag för både träningsdagar och vilodagar. Instruktioner för de korrigeringar du kan behöva göra. Information om vilka kosttillskott du behöver och när du ska ta dem. Samt förtur vid frågor till mig under en månad.

Priset för detta paketet är 699 SEK.

Jag har även satt ihop ett kosttillskottpaket hos Gymgrossisten som jag matchat till det här dietupplägget. Dessutom till ett oslagbart pris!

Paketet innehåller de viktigaste extra tillskotten jag tycker man ska använda sig av under deff.
Synefrin – Innan cardio och innan träning.
L-carnitine – Morgon och innan träning.
Bcaa – Innan cardio och innan träning.
CLA – Morgon och kväll

Om du känner att du har bra koll på ditt kostupplägg på egen hand men ändå vill få ut lite mer av din deff så är det här paketet perfekt också. Jag har anpassat paketet så allt räcker i 30 dagar (allt i tillräcklig dos).

30 Day Shred Stack by Pontus Koskelainen

– Jag inriktar mig främst på personer som tränar eller vill börja träna. Någon form av träning 4-5 ggr/vecka är rekommenderat för att nå viktmål så smidigt som möjligt och samtidigt hålla god hälsa.

Mail: Pontus[at]cdkey.se

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.